Palvelut

Hieronnat

Hieronta on pehmytkudosten muokkausta. Hieronnan erilaisia menetelmiä voidaan käyttää tutkitusti osana terveyden edistämiseen. Stressin sekä lihasjännitteiden helpottamiseen. Palauttavana tekijänä jokapäiväistä arkea ajatellen.

Keskimäärin hierojalla on yleensä tavoitteena, joko hoitaa, valmistaa tai palauttaa lihaksiston ja kehon toimintaa. Kaikenlaisessa hieronnassa terapeutilla on tiettyjä pyrkimyksiä mielessä hierontatapahtuman aikana ja urheiluhieronnassa keskitymme urheilijan yksilöllisiin tarpeisiin. Jatkuvasti kasvava kiinnostus urheilua kohtaan houkuttaa yhä useampia ihmisiä kilpailemaan ja siten myös urheilun intensiivisyys kasvaa. Joissain tapauksissa myös loukkaantumis alttius kasvaa ja näin ollen urheiluhieronnasta on muodostumassa taito, jota tulee kehittää urheilijan kanssa yhteistyössä siten, että se on sovellettavissa urheilijan treenirytmiin sekä palauttavana tekijänä että tehostamaan suorituskykyä kilpailuissa. Tietysti myös tukena ja turvana lisäämään urheilijan omaa ymmärrystä kehon toimintoja kohtaan.

Ruotsalainen hierontamenetelmä

Yleisin hierontatapa on ruotsalainen menetelmä.Verrannollinen myös klassisen hieronnan kanssa. Tämä tyyli sisällyttää otteisiinsa paljon kevyitä ja pehmeitä otteita, sivelyjä sekä rytmisiä taputuksia. Pääasiallisin tavoite on rentouttaa.

Urheiluhieronta

Urheiluhierontaa kohdennetaan luonnollisesti urheilijoille, joilla on säännöllinen harjoittelutausta ja rytmi, jota he tahtovat ylläpitää, säilyttääkseen hyvän kehontoiminnan ja tuntuman urheilusuorituksiin.

Syväkudoshieronta

Syväkudoshieronta voidaan niin ikään ajatella kuuluvan osaksi urheiluhierontaa. Tässä menetelmässä käytetään enemmän voimaa ja painetta tietyillä kehon alueilla, jotta vaikutus saadaan aikaiseksi syvemmälle lihaskudokseen tai lihaskalvoon aina tietyllä alueella.

Urheiluvalmennus

Urheiluvalmennuksessa käydään läpi kokonaisuutta. Tutkitaan ja harjoitetaan eristäviä lihasryhmiä, eritoten huolellinen lämmittely on avainasemassa, jotta oikeat lihakset ovat kunnolla toimintavalmiudessa ennen varsinaista salitreeniä tai ennen varsinaista urheilusuoritusta, riippumatta siitä missä ympäristössä urheillaan. Palautumista katsotaan kokonaisuutena jo siellä treenikertojen yhteydessä.

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus voidaan määritellä mielestäni olevan yleistä hyvinvointia. Joka taas voidaan jakaa tietyin asetuksin sovellettavaksi eri elämän osa-alueille kuten vaikkapa työ, ihmissuhteet ja vapaa-aika. Toisin sanoen työn toimenkuvat ja harrastukset. Toisinaan hyvinvointiiin voi lukeutua pelkästään asenne, jolla suhtaudutaan joko elämään tai johonkin askarruttavaan asiaan tai aiheeseen. Tuo asenne voidaan jakaa yhtenä määritelmänä vaikkapa tunnemaisemaan, joka herää ihmisen sisältä jostain. Syystä tai toisesta.

Luennointi

Minulla on kokemusta ihmissuhde hyvinvoinnin saralla luennoimisesta. Tarvitseeko työntekijäsi tai kaverisi illanistujaiset hyvinvoinnin merkeissä. Räätälöidään juuri teille sopiva luentokokonaisuus.

Alovera tuotteet

Foreverilla on pitkä kokemus tuoreen Aloe veran käsittelemisestä ja jalostamisesta maailmanlaajuisesti arvostetuiksi tuotteiksi. Foreverin viljelmät sijaitsevat Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Maailman suurimpana Aloe veran tuottajana Forever pyrkii luonnollisesti suojelemaan toiminnassaan ympäristöä. Sen vuoksi Forever viljelee Aloe veran vuoroviljelyperiaatteella.